έκθεση LOCAL ON, Making Art

συμπλήρωσε  εδώ  ή  εδώ

poste call 3

 

#1

FAQ

 

/*/*Ποιος παίρνει μέρος σε αυτή την έκθεση;

Κάθε ονειροπόλος, τεχνίτης, σχεδιαστής, κατασκευαστής ονείρων, παράξενων εξαρτημάτων, αντικειμένων χρηστικών ή μη ωστόσο ιδιαίτερων ξεχωριστών, πρωτότυπων, φτιαγμένων με φροντίδα.

/*\\*γιατί να πάρεις μέρος;

Γιατί όχι; Γιατί οι ψυχολόγοι είπαν τέρμα οι συστολές, ότι ήρθε η ώρα να βγεις από το εργαστήρι και να διευρύνεις το κοινό σου. Γιατί αυτά που φτιάχνεις είναι για όλους, γιατί εδώ θα βρεις μια κοινότητα με άλλους δημιουργούς, γιατί καθώς φτιάχνω σκέφτομαι.

/*/*\\τι εκθέτουμε;

Έργα, εικόνες, αντικείμενα χρηστικά αλλά και παράλογα παράξενα, αυτά που εμείς θα θέλαμε να συναντήσουμε σε μια έκθεση που θα μοιάζει με εργαστήρι τεχνιτών. Εκθέτουμε αποκλειστικά αντικείμενα φτιαγμένα με αγάπη, με τα χέρια, με μηχανές. Επίσης εκθέτουμε αυτά τα έργα που κάποτε τολμήσαμε να φτιάξουμε, αυτά που είναι συνδεδεμένα με  εκείνο τον παράξενο εαυτό μας, αυτόν που δεν γνωρίζαμε πως είχαμε.

////’/ Είναι σαν τις άλλες;

Η έκθεση προσπαθεί να είναι ένα πολυεπίπεδο συμβάν όπου με παράλληλες δράσεις //συζητήσεις//παρουσίαση βιβλίου//εργαστήρια//φωτογραφίες//βίντεο//μουσικά σύνολα// θα προσπαθήσει να διευρύνει και να δημιουργήσει την ευκαιρία να συζητηθεί η έννοια του τεχνίτη στις μέρες μας, ο τρόπος δουλειάς και η φιλοσοφία του.

/*//’*]* οι ημερομηνίες;

Για τους χριστιανούς η έκθεση ξεκινά 6 μέρες πριν τη γέννηση του Χριστού. Για τους άθεους, τους μουσουλμάνους ή άλλους πιστούς ξεκινά σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο 13 μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου ενώ για τους κινέζους 63 μέρες πριν την έναρξη του έτους της κατσίκας (2015). Θα έχει διαρκέσει επίσημα 3 εικοσιτετράωρα με ώρες επίσκεψης του κοινού ενώ φιλοδοξεί να διαρκέσει για πολύ στις καρδιές όλων.

/*\/\/* πώς & πού;

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί σε έναν εκπληκτικό χώρο που μας παραχωρείται και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Κάθε συμμετέχων/ουσα θα έχει στη διαθεσή του/της μια περιοχή ορισμένη από την ομάδα που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της έκθεσης. Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο πόστο, ευνοϊκότερη ή όχι θέση. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μικρής περιοχής που αντιστοιχεί στον καθένα αντιμετωπίζονται σαν πρόκληση για μια πρωτότυπη, διαφορετική και ιδιαίτερη διαρρύθμιση, οργάνωση και προβολή των αντικειμένων. Δεν υπάρχουν κανόνες για το πώς θα εκθέσει καθένας/μία τα έργα του.  Στο πόστο σας μπορείτε να φέρετε τα πάνω κάτω, τα πλάι δίπλα, να τους αλλάξετε χρώμα, φορά, διεύθυνση, υλικά με  σκοπό να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τον εαυτό μας. Το στήσιμο της έκθεσης θα αρχίσει την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου.

]*/[\* στόχος;

Στόχος είναι φυσικά είναι η οικονομική ανάπτυξη. Η ανάδειξη των τεχνιτών σε μια ζωντανή, σημαντική πηγή οικονομίας που, ωστόσο είναι δυνατή μόνο στα πλαίσια της καινοτομίας, της συνεργασίας και της φροντίδας για τα έργα και τους/τις δημιουργούς τους.

‘]*/[\*μπορώ να πουλήσω;

Δικαίωμα αγοραπωλησιών στο χώρο έχουν μόνο όσοι διαθέτουν τα απαραίτητα φορολογικά δικαιολογητικά (δυνατότητα τιμολόγησης). Οποιαδήποτε αγοραπωλησία πραγματοποιηθεί μέσα στο χώρο χωρίς να τηρεί νόμιμες διαδικασίες  σημαίνει αυτομάτως τον αποκλεισμό του συμμετέχοντα από την έκθεση ή μελλοντικές εκθέσεις.

 

/*\*//Θα ήθελες να πάρεις μέρος;

 

 

αν ναι συμπλήρωσε το έντυπο συμμετοχής:

online πατώντας εδώ  ή  εδώ κατεβάζοντας το αρχείο word

One thought on “έκθεση LOCAL ON, Making Art”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: