100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε

ο Θοδωρής προτείνει:

epanastasi-epixeirein-152x230 (1)

«Επανάσταση στο επιχειρείν:

100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε»

Καινοτομία και αλλάγη στο επιχειρείν από το βιβλίο «Επανάσταση στο επιχειρείν» που κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο «Rosili» με στόχο να κάνει τον «συνήγορο του διαβόλου».

Αν η επιτυχία μιας επιχείρησης ήταν απλώς η εφαρμογή των «δέκα εντολών» της επιχειρηματικότητας, γιατί τις τελευταίες εκατονταετίες όλες οι επιχειρήσεις δεν είναι εξίσου επιτυχημένες; Η αλήθεια είναι ότι οι νικητές δεν ακολουθούν τους κανόνες που εμείς οι υπόλοιποι ακολουθούμε επιμελώς. Οι νικητές προχωρούν αντίθετα από το ρεύμα, κόβουν δρόμο και προκαλούν τις συμβατικές γνώσεις.

Το βιβλίο «Επανάσταση στο επιχειρείν: 100 κανόνες που πρέπει να παραβείτε» μόλις κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Rosili με στόχο να κάνει τον «συνήγορο του διαβόλου». Βασισμένο σε πραγματικά παραδείγματα και καταστάσεις, προσφέρει εκατό πολύτιμες συμβουλές και προκαλεί το συμβατικό επιχειρείν. Είναι δομημένο στα εξής επτά μέρη: Ηγεσία, Στρατηγική, Καινοτομία, Πωλήσεις και Μάρκετινγκ, Προσωπικό, Οικονομικά, Προσωπικά.

Η «Επανάσταση στο επιχειρείν» δε θα δώσει εύκολες απαντήσεις, δε θα σε κάνει εκατομμυριούχο. Αυτό που θα κάνει είναι να ακονίσει το μυαλό και να αφυπνίσει τα ένστικτά σου. Θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πολύ προσεχτικά τι θα κάνεις πριν υιοθετήσεις την υπάρχουσα πρακτική του τομέα στον οποίο δραστηριοποιείσαι ή προτίθεσαι να δραστηριοποιηθείς.

Το κείμενο είναι απόσπασμα-αναδημοσίευση από την Εφημερίδα των Συντακτών

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s