“Καινοτόμες εφαρμογές στη Δημόσια Διοίκηση” στο Αμφιθέατρο του ΤΟΔΑ

 

“Καινοτόμες εφαρμογές στη Δημόσια Διοίκηση” είναι το θέμα της ημερίδας που διοργανώνει το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής, αύριο, Τετάρτη, στις 7.30΄ το απόγευμα, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής.


Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση νέων, καινοτόμων εφαρμογών και βέλτιστων πρακτικών στη Δημόσια Διοίκηση και στην Αυτοδιοίκηση, καθώς και η ανάδειξη των νέων δεδομένων στη διαρκή προσπάθεια διάχυσης της γνώσης μέσα στη διοικητική διαδικασία. 


Την αυλαία της εκδήλωσης θα ανοίξει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θάνος Κριεμάδης, ο οποίος και θα αναφερθεί στους στόχους του Εργαστηρίου και της ημερίδας. Στη συνέχεια, η Msc Δήμητρα Κωνσταντοπούλου θα αναπτύξει το θέμα “Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης 2014-2020”, ενώ θα ακολουθήσει η εισήγηση του Msc Παναγιώτη Παναγάκη “Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης συγχρηματοδοτούμενων πράξεων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO ISO09001:2000”
Για το “Διαδικτυακό πληροφοριακό σύστημα προστασίας και πρόληψης της υποβάθμισης των εδαφών από γεωργικές δραστηριότητες” θα ενημερώσει τους παρευρισκομένους ο Msc Γιώργος Μπουραζάνης, ενώ για το “Επιχειρησιακό Σχέδιο δράσης για την τουριστική προβολή σε επίπεδο Περιφέρειας” ο Msc Χρήστος Μητράκος.


Θα ακολουθήσουν οι εισηγήσεις της MPA Αναστασία Σιούτου “Η ψηφιακή υπογραφή στη δημόσια διοίκηση” και του ΜΡΑ Θάνου Κριεμάδη “Το Κοινό Πλαίσιο Αξιολόγησης ως διαδικασία συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών στην Ελληνική Δημόσια Διοίκησης”. Τον κύκλο των ομιλιών θα κλείσει η ΜΡΑ Αναστασία Κανελλοπούλου με το θέμα “Απλούστευση των διαδικασιών: Βελτίωση της λειτουργικότητας των Δημοσίων Υπηρεσιών”, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ερωτήσεις από το κοινό.


Αξίζει να σημειωθεί, πως η ημερίδα θα ολοκληρωθεί στις 8.30΄ το βράδυ, ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

αναδημοσίευση από το  http://www.lakonikos.gr/?page=3&item=110007

και τη Μαρία Θεοδωρακάκου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s