///Μαζί στο κατώφλι της δράσης///

Παρόλο που ομολογουμένως και πιστεύουμε όχι αδίκως υπάρχει μια αρνητική προδιάθεση απέναντι στους διοικούντες αυτή τη στιγμή  και τις προθέσεις τους, αλλά και την ανάπτυξη που ευαγγελίζονται, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να πάρουμε μια ιδέα για τα νέα προγράμματα, που στην τελική αφορούν την Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων.

Αναφερόμαστε στην ημερίδα με θέμαΜαζί στο κατώφλι της νέας προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2014-2010“, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου Σπάρτης (2ο χλμ Σπάρτης – Γυθείου).

Το κατά πόσο η περιφέρεια είναι απλά υποχρεωμένη να κάνει αυτήν την ενημέρωση ακόμη και για την ανάπτυξη επικοινωνιακών σχέσεων, ή θέλει όντως να προωθήσει έναν συμμετοχικό σχεδιασμό, δεν είναι κάτι που χρειάζεται να προεξοφληθεί.

Παρόλα αυτά, σαν πολίτες μπορούμε να πάρουμε την ”πρωτοβουλία” να ενημερωνόμαστε για τα όσα συμβαίνουν και πόσο μάλλον για νέα εργαλεία (που στη συγκεκριμένη περίπτωση  αφορούν άμεσα και τοπικούς φορείς).Εξάλλου μόνο εφόσον γνωρίζουμε και εφόσον συμμετέχουμε (με την ευρεία έννοια) μπορούμε να κάνουμε κριτική.

Για αυτό και κρίναμε πως θα είχε ενδιαφέρον να παραβρεθούμε όσοι περισσότεροι από τους νέους της πρωτοβουλίας στην ημερίδα και να τροφοδοτηθεί από αυτό μέρος κάποιας επόμενης συνάντησης.

Με εκτίμηση,

η ομάδα “ενεργοποίησε τη συμμετοχή σου”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s